9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de...

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

HOROSCOP TAUR IUNIE. Acum ar fi momentul potrivit să ceri o majorare de salariu. Luna nouă în Gemeni este întotdeauna momentul în care trebuie să vorbeşti, iar pe 4 iunie beneficiezi de o lună nouă ideală, care-ţi oferă un interval de două săptămâni în care trebuie să acţionezi. Nu lăsa pe ultimul moment. Cu cât treci la fapte mai repede, cu atât mai bine. De această dată, aspectul exterior al lunii noi este amestecat, aşa că va trebui să fii inteligent şi să ocoleşti obstacolele care ţi-ar putea ieşi în cale. Înainte de a face solicitarea, trebuie să-ţi construieşti cu atenţie cazul. Aceasta nu e una dintre acele luni noi în care poţi acţiona la inspiraţia momentului. Această lună nouă vine în contradicţie cu Saturn, aşa că e posibil ca bugetul alocat măririlor salariale să fie mic. Va fi sarcina ta să-ţi convingi şefii să direcţioneze spre tine puţinii bani pe care-i au.

În a treia săptămână, din 20 iunie, se pare că vei fi pregătit să anunţi decizie pe care ai luat-o legată de plata datoriilor la cardurile de credit sau la împrumutul pe care-l ai. Dacă ai solicitat un plan de refinanţare sau o linie de credit, vei primi răspunsul în patru zile după datde 20 iunie. Fii optimist, pentru că răspunsul te va uimi.

Viaţa amoroasă va fi înfrumuseţată de generosul Jupiter. Deci, dacă eşti singur, fă un efort să ieşi mai mult în lume. Fii deschis să cunoşti tot felul de oameni. Jupiter a fost alături de tine din august 2014 încercând să te ajute să găseşti iubirea şi va continua să te susţină, dar din nefericire doar până la începutul lui septembrie.

Dacă eşti deja într-un cuplu consolidat, Marte este acum retrograd în casa căsătoriei sau parteneriatului, aşa că s-ar putea să revii asupra unei decizii pe care ai luat-o mai demult în ceea ce priveşte această relaţie. Studiază bine decizia respectivă ca să-ţi dai seama dacă ai făcut alegerea corectă. Dacă eşti supărat din cauza unei probleme pe care ai avut-o mai demult cu partenerul, acum este momentul să discuţi şi să clarifici situaţia. În această lună, partenerul tău va beneficia de cea mai mare atenţie din partea ta. Dar dacă simţi că ar trebui să vă despărţiţi, atunci discută clar despre împărţirea corectă a proprietăţilor comune. Aţi putea ajunge la un acord în acest sens pe 20 iunie, când va fi lună plină. Acea lună plină va beneficia de ajutorul lui Uranus, aşa că şi atunci când discuţiile vor fi mai dificile vei reuşi să ajungi la un acord şi să rezolvi problema pentru totdeauna.

Vei avea o zi extraordinară pe 26 iunie, când Jupiter şi Pluto se vor afla într-un unghi pozitiv. În afaceri, s-ar putea să ai un profit serios acum sau în viitor, ca urmare a unei acţiuni importante pe care o vei face în ultima săptămână din lună. Marte este retrograd încă din 17 aprilie, dar va ieşi din această situaţie pe 29 iunie, permiţându-ţi şi ţie să-ţi reiei ritmul normal de viaţă. Dacă vrei să faci o afacere luni, 27 iunie, cere timp de gândire şi fii pregătit să semnezi documentele în ultima zi din iunie sau pe 1 iulie.

Când Venus intră în Rac, pe 17 iunie, vei avea şansa să evadezi din oraş şi să te bucuri din plin de o excursie. Trebuie să pleci departe. Un weekend perfect pentru plecare va fi când Venus primeşte vibraţii strălucitoare de la Neptun, în 25-26 iunie. Prelungeşte-ţi weekendul şi cu ziua de luni, 27 iunie. Găseşte o ofertă turistică pentru doi şi pleacă. Te vei întoarce plin de energie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă