19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei...

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

HOROSCOP capricorn IUNIE. Luna nouă în comunicativul Gemeni îţi va aduce o cascadă de telefoane, emailuri şi întruniri. Îţi va face plăcere tot ce ai de făcut, dar ai putea constata că şefii sau clienţii nu sunt chiar exacţi în solicitările pe care ţi le fac. S-ar putea să te simţi uşor pierdut. Neptun este planeta confuziei şi a ceţii, iar când este în unghi negativ cu luna nouă, cum se întâmplă acum, există riscul să mergi în direcţia greşită şi să constaţi mai târziu că trebuie să schimbi cursul.

O mare cruce fixă se va ivi pe cer la începutul lunii iunie, ceea ce înseamnă că planetele se vor afla la 90 de grade una de cealaltă, se vor certa şi nu vor coopera între ele. Există trei feluri de modele de cruce – Cardinală, Fixă şi Mutabilă. Crucile mutabile sunt cel mai uşor de rezolvat, pentru că implică planetele mutabile Fecioară, Peşti, Gemeni şi Săgetător. Cea mai necooperantă planetă va fi Saturn şi într-o oarecare măsură Neptun. Semnele mutabile au talent la comunicare şi negociere, aşa că pentru a rezolva problemele care urmează trebuie să fii ca un semn mutabil – vorbeşte şi schimbă informaţii. Continuă să vorbeşti până găseşti soluţia.

Progresele vor fi lente luna aceasta în toate domeniile, atât profesional cât şi privat, pentru că Marte este încă retrograd şi doarme. Cea mai mare frustrate o vei simţi, probabil, în ceea ce priveşte casa sau proiectele şi scopurile legate de familie, pentru că Marte guvernează această zonă a vieţii tale. Dacă vrei să vinzi proprietăţi, fă asta în iulie, când cererea şi oferta vor fi mai mari.

Luna plină din 20 iunie ar putea aduce la lumină acţiuni care se desfăşurau în culise. Dacă ai văzut un terapist în ultimii ani pentru a discuta despre unele chestiuni care te tulbură, acum vei ajunge la o descoperire şi te vei simţi mult mai sănătos şi mai calm.

Romantic, Venus va fi în Rac din 17 iunie până la 11 iulie şi va aduce linişte şi căldură în relaţia ta. Vei dori să găseşti metode de a petrece mai mult timp cu partenerul, poate chiar să faceţi o scurtă excursie. În acest caz, dacă relaţia în care te afli este serioasă, ai putea fi gata să iei o decizie importantă şi să legiferezi legătura până la sfârşitul lunii. Dacă eşti singur, s-ar putea ca privirea să-ţi fie atrasă de un coleg de serviciu. Ar putea fi cineva care trăieşte din scris sau lucrează în IT, dar pot fi şi multe alte variante. Cea mai romantică zi din iunie va fi pentru tine 27, sau poate chiar tot weekendul dinainte 25-26, pentru că Venus şi Neptun energizează zona dragostei.

În cele din urmă, vei avea parte de o perioadă spectaculoasă între 24 şi 27 iunie, când Jupiter se va alinia cu Pluto în Capricorn, un aspect astral rar şi special, aducător de noroc. Străinii şi locurile necunoscute îţi vor aduce mult noroc. De exemplu, ţi-ai putea vedea lucrarea tradusă în altă limbă, sau ai putea avea ocazia de a-ţi exporta produsele sau serviciile peste hotare. Sau o situaţie legală s-ar putea rezolva în favoarea ta, iar ca rezultat ai putea primi o sumă substanţială de bani. La finele lunii, ar trebui să ai o mulţime de motive să fii fericit.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

 

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă