13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate...

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

HOROSCOP BERBEC IUNIE. Luna nouă din 4 iunie îţi va încurca planurile de călătorie pe care ţi le-ai făcut pentru luna asta. Vei avea foarte mult de lucru, iar o serie de proiecte serioase vor avea nevoie de multă atenţie şi vor fi destul de greu de realizat. Deşi pare că ţi-ai făcut o planificare grozavă pentru o evadare din cotidian, pentru că Venus va sosi în Gemeni odată cu Soarele şi luna, făcând toate planurile să sune grozav. Poate ţi-ai programat o vizită la un frate sau o soră, sau ai fi dorit să mergi cu ei într-o excursie. Fă tot ce poţi pentru a-ţi organiza treburile, ca să poţi totuşi pleca din oraş în zilele de după luna nouă.

Neptun va fi la cuţite cu luna nouă, aşa că nu te baza doar pe aplicaţia GPS. Ia o hartă din hârtie cu tine, pentru că Neptun furios poate genera confuzie. După apariţia lunii noi, vei avea două săptămâni să profiţi de unele ocazii de călătorii rapide, cel mai bun weekend fiind 4-5 iunie. O altă perioadă super pentru tine va fi 11-14 iunie. În acel weekend, Soarele se va sincroniza cu Uranus în Berbec, făcându-te să te simţi luminos, vibrant, spontan şi fără nici o grijă.

Tot în această lună vei primi diverse sarcini în scris sau verbal pentru fiecare dintre ele va fi nevoie de pregătire detaliată şi documentare. Faptele vor fi greu de verificat, aşa că ai putea avea nevoie de un asistent care să te ajute să faci cercetările dacă vrei să respecţi termenul de predare. Există şi un aspect pozitiv: Jupiter, planeta norocului, se va sigura că proiectele tale vor fi cele mai dorite şi vor avea potenţial de dezvoltare în viitor. Jupiter se va mai asigura şi că vei găsi cu uşurinţă candidaţii potriviţi pentru a-ţi forma echipa.

Pe 26 iunie, Jupiter şi Pluto vor fi într-un unghi perfect, iar tu vei simţi strălucirea acestor planete din 20 până în 27 iunie. Acesta este un aspect astrologic excelent şi foarte rar, iar când se produce îţi dă şansa de a crea un succes impresionant. Pluto se află acum în casa faimei şi a realizărilor din charta ta, în timp ce Jupiter e în sectorul muncii zilnice, iar împreună se vor asigura că vei primi acele sarcini care-ţi vor permite să-ţi demonstrezi talentele. Eşti pe cale să câştigi sume generoase de bani.

Dar, cu toate acestea, luna nouă va fi în Gemeni, un semn de aer care se potriveşte perfect cu semnul tău de foc. Mercur, guvernatorul Gemenilor, va juca un rol decisiv în modul în care vor decurge evenimentele. Pe 4 iunie, când va fi lună nouă, Mercur va fi frumos aliniat cu Jupiter, care aduce daruri şi noroc, ceea ce înseamnă că toate chestiunile legate de această lună nouă vor evolua excelent în favoarea ta, chiar dacă va trebui să munceşti din greu pentru a pune toate piesele puzzelului la locul lor.

Este la fel de posibil să ţi se ceară să semnezi un contract la începutul lunii iunie, dar va fi îngrijorătoare puternica prezenţă a lui Neptun. Asta sugerează că există riscul să nu ai toate informaţiile necesare, iar unele aspecte să-ţi fie ascunse cu intenţie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

Cele mai citite

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă