21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e...

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

HOROSCOP RAC IUNIE. Comparativ cu luna trecută, iunie va fi în general liniştită. Vor fi câteva evenimente care te vor da peste cap şi te vor distrage de la scopurile stabilite. Comparativ cu alte perioade, pacea din această lună iunie va fi chiar comfortabilă.

Marte este planeta energiei care influenţează curajul, determinarea şi motivarea, dar când este retrogradă, doarme, iar darurile ei atât de valoroase sunt inaccesibile. În consecinţă, va trebui să munceşti din greu şi va fi foarte obositor şi stresant. Vei avea şanse mult mai bune de a-ţi învinge concurenţa dacă vei lansa noul proiect după ce Marte revine pe orbită pe 29 iunie.

Marte guvernează şi instrumentele ascuţite, cum ar fi bisturiul chirurgului. De aceea astrologii recomandă evitarea operaţiilor care nu sunt urgente atunci când Marte este retrograd. Dacă ai nevoie de o intervenţie de urgenţă, atunci ignoră acest sfat şi fă programare la medic.

În martie şi aprilie ai fost foarte ocupat cu serviciul, dar acum Marte este retrograd în Scorpion, iar toate sarcinile ţi se vor părea mai uşor de făcut. De la începutul lui iunie, Marte va pune accentul pe viaţa amoroasă. Şi Venus va coopera la asta, intrând în Rac din 17 iunie până pe 12 iulie. În această perioadă este bine să-ţi cumperi haine sau să-ţi schimbi freza. Vei avea mai multă încredere în tine după ce vei cheltui ceva pentru propria persoană. Venus este mulţumită când te preocupă aspectul – este guvernatoarea imaginii frumoase. Aceasta ar trebui să fie o perioadă foarte romantică, dar trebuie să contribui şi tu ieşind mai mult.

Dacă eşti singur, nu fi prea exigent cu persoanele cu care te întâlneşti. Jupiter vrea ca tu să fii deschis şi generos, nu critic şi expeditiv. Dacă eşti deja într-un cuplu consacrat, vei avea mai mult timp să petreci cu perechea ta şi cu copiii, dacă ai. În iulie sunt favorizate sarcinile. Cel mai romantic weekend va fi 25-26 iunie, când Venus va fi mângâiat de semnele lui Neptun, făcând strălucitoare cele două zile.

Un un program redus de lucru, vei deveni mai creativ atât la serviciu, cât şi în afară. Implicarea în diverse proiecte de la relaxa. Într-o anumită zi vei primi, brusc, veşti fericite despre carieră – 14 iunie, când Soarele şi Uranus se vor uni pentru a se asigura că vei beneficia de recunoaşterea meritată.

La începutul lunii, luna nouă din 4 iunie te va împinge la o perioadă de singurătate. Vei continua să-ţi vezi partenerul şi prietenii, dar diferenţa este că vei prefera întâlnirile în doi, dar şi să petreci mai mult timp singur. Acum este momentul să te gândeşti mai bine la ce anume te va face cu adevărat fericit şi ce trebuie să elimini din viaţa ta. Prea des eşti atent la nevoile celor din jur, ignorându-le pe ale tale. Iunie este luna perfectă pentru a te preocupa ceva mai mult de tine.

Pe 20 iunie, când va fi lună plină, ai mare grijă de sănătate. Dacă ai lucrat din greu, caută variante în care poţi dormi mai mult. Dacă faci sport, ai putea alege să faci acum puţină pauză. La patru zile în jurul acestei luni pline, este posibil să finalizezi un proiect care ar putea avea aplicare internaţională. Iar pentru că luna plină este în Săgetător, semnul străinilor ca şi al media globale, ai putea fi implicat într-un proiect de publicare sau într-o emisiune. Scrisul, editarea, cercetarea pot avea un rol important în această lună, când Jupiter şi Pluto vor colabora, pe 26 iunie, şi ar putea aduce ramificaţii importante, profitabile.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

Cele mai citite

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

România, aur în „proba regină” a canotajului, la Europenele de la Szeged

Barca feminină de 8+1 a României a cucerit medaliile de aur în finala disputată duminică la Campionatele Europene de la Szeged. România a încheiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă