13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC noiembrie 2016: veşti bune în carieră: un job nou sau...

Horoscop BERBEC noiembrie 2016: veşti bune în carieră: un job nou sau o avansare

Horoscop BERBEC noiembrie 2016: veşti bune în carieră: un job nou sau o avansare

HOROSCOP BERBEC NOIEMBRIE. În această lună te vei gândi destul de mult la finanţe. Ar fi bine să-ţi planifici achitarea taxelor de sfârşit de an pentru a putea beneficia de reducerile legale sau ai putea decide să-ţi recalculezi bugetul pentru cumpărăturile de sărbători. Există şi mari şanse să negociezi un pachet de compensaţii pentru o nouă poziţie la serviciu, un nou titlu sau o promovare deosebită.

La începutul lunii, Marte, guvernatorul tău, încă se află în casa a zecea a chartei tale, cea a faimei şi onoarei. Pe 8 noiembrie, Marte se va îndrepta spre casa prieteniilor, aşa că e foarte posibil să finalizezi negocierile profesionale. În centrul discuţiilor vor fi banii, dar te vei preocupa şi de bonusuri, împărţirea profitului, zile de vacanţă şi altele. Toate acestea vor însemna un nou statut social, alte responsabilităţi şi o mai mare influenţă.

Ai două planete în casa onoarei şi faimei: Venus, planeta care te va face popular printre şefi, şi Pluto, care aproape că-ţi va garanta o urcare sigură spre culmile profesionale în anii care urmează, cu condiţia să dai tot ce poţi la serviciu. Dacă îţi doreşti o funcţie nouă sau vrei să vorbească toată lumea frumos despre tine, concentrează-te asupra acestui scop în prima parte a luniik noiembrie, înainte de plecarea lui Marte din 8 noiembrie. Toate negocierile financiare şi toate discuţiile se vor termina cu patru zile înainte de luna plină din 14 noiembrie.

Cum o mulţime de planete se află în casele a opta şi a unsprezecea ale chartei tale, vei prevedea tot ce se întâmplă luna asta şi te-ai putea întreba de unde-ţi vin toate informaţiile şi de ce ai presimţiri atât de puternice despre anumite lucruri. Ascultă-ţi vocea interioară pentru că e acolo pentru a te proteja şi pentru a-ţi creşte şansele de succes.

În această lună nu va fi vorba doar despre bani şi putere. Planetele se vor aduna în casa a noua a chartei tale, cea a călătoriilor, studiilor şi presei – iar toate acestea vor fi domenii norocoase pentru tine. Este puţin probabil să stai acasă luna asta, cu atât de multe planete care te împing să-ţi extinzi orizonturile. Sunt suficiente semne care arată că ai putea călători pentru serviciu, dar chiar şi aşa vei găsi timp să te şi distrezi în toate deplasările. Întinde-ţi aripile pentru că e timpul să zbori!

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă