13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa...

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

HOROSCOP CAPRICORN NOIEMBRIE. Probabil că luna trecută ai avut o evoluţie fulminantă în carieră. În noiembrie, presiunea va scădea şi vei avea o şansă să respiri. Luna nouă din 30 octombrie care a apărut în casa a 11-a a chartei tale – a prieteniei, oamenilor, evenimentelor, distracţiei – îţi aduce o influenţă relaxantă şi vei reuşi să te îndepărtezi puţin de muncă şi să petreci mai mult timp cu prietenii. Nu te teme că asta te-ar putea face să ratezi vreo ocazie în carieră, pentru că asta nu se va întâmpla.

Este aproape sigur că vei avea numai de câştigat în carieră anul acesta şi cel viitor, pentru că Jupiter, aducătorul de noroc şi daruri, îţi protejează casa a zecea, a recunoaşterii profesionale. Aşa că, ai toate motivele să te relaxezi.

Propune-ţi să-ţi faci un prieten nou luna asta, să participi la întruniri sociale sau profesionale, să accepţi invitaţiile la petreceri şi în general să-ţi extinzi sfera de influenţă. Ai putea chiar atrage atenţia la un târg sau seminar de specialitate.

Calitatea magică a acestei luni se va vedea cel mai bine pe 14 noiembrie, când va fi lună plină. Dacă tocmai te întâlneşti cu cineva, în cele patru zile de dinainte şi de după această dată veţi ajunge la un punct de cotitură, iar dacă eşti singur, acum vei cunoaşte o persoană care te va atrage. Ocaziile vor fi amplificate pentru că este singura lună plină din an care se află în sectorul iubirii adevărate din charta ta, aşa că sigur ţi se va petrece ceva special.

În plus, Venus va fi în Capricon pentru prima oară în ultimele zece luni. Venus va rămâne şi în continuare alături de tine, amplificându-ţi farmecul şi şarmul din 11 noiembrie până în 6 decembrie. În acest interval, ar fi bine să cauţi metode de a-ţi îmbunătăţi aspectul. Şi Marte este în semnul tău până pe 8 noiembrie, aşa că începutul lunii este fabulos.

Sub aspect financiar, se pare că vei cheltui cam mult, mai mult decât de obicei, dar tendinţa se va tempera pe 19 decembrie. Deocamdată, eşti în furia cumpărăturilor de Crăciun şi e bine că le faci mai devreme.

Mercur va deveni retrograd din 19 decembrie, dar datorită unor elemente matematice din orbita sa, tu vei simţi mai devreme întârzierile şi ameţelile pe care le aduce de obicei această stare. Aşadar, nu mai fă nici un fel de achiziţii în decembrie, pentru că nu vei avea capacitatea să alegi obiectele cele mai potrivite. 

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă