13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face...

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

HOROSCOP RAC NOIEMBRIE. La începutul lunii vei avea parte de sentimente intense şi o dispoziţie deosebit de romantică. Îţi va fi foarte greu să te concentrezi asupra muncii. Arăţi grozav pentru că mai multe corpuri cereşti umplu casa a cincea din charta ta, cea a dragostei, şi pun, în acelaşi timp, un puternic accent pe casa a şaptea, a angajamentelor. 

În prima săptămână din lună, Venus se va alinia cu Saturn, ceea ce te va face să abordezi cu foarte multă seriozitate relaţia în care eşti. A fi serios/oasă în dragoste este întotdeauna un aspect pozitiv, aşa că nu te lăsa copleşit/ă de îngrijorare.

Pe la jumătatea lunii, te vei simţi mult mai relaxat/ă, iar asta este foarte bine pentru că se întrevede un eveniment social major, care va fi influenţat de luna plină, timp de patru zile înainte şi după data de 14 noiembrie.

Luna plină va fi în Taur, un semn care se completează frumos cu al tău. Această lună nouă aduce veşti bune pentru o experienţă fină, romantică, cu vin bun, muzică de calitate, lumânări, flori şi toate celelalte elemente ale unei seri memorabile care te va face să zâmbeşti ori de câte ori ţi-o vei aminti.

Cum eşti Rac, ţii la casă mai mult decât la orice altceva în viaţă, aşa că dacă speri să faci unele schimbări, caută cele mai bune ocazii pe 22 noiembrie.

În ceea ce priveşte cariera, norocul te va lovi ca un fulger pe 25 noiembrie. Mercur va colabora atunci cu Uranus, aşa că va fi o zi fabuloasă pentru discuţii creatoare şi idei inovatoare.

După 29 noiembrie, vor începe două tendinţe care te vor ţine toată luna decembrie. Prima va fi o puternică preocupare pentru sănătate şi sport. Saturn se află în casa a şasea a chartei tale, cea a acţiunilor dedicate menţinerii sănătăţii, aşa că vei avea foarte multă auto-disciplină şi vei urma cu stricteţe programul de mişcare şi dieta alimentară. Astfel vei începe anul viitor într-o formă mult mai bună decât aveai la începutul lui 2016. Dacă ai făcut sport singur, încearcă să-ţi iei un atrenor spre finele lui noiembrie şi treci la un nou program de exerciţii.

Aceeaşi lună nouă îţi va aduce un al doilea trend, unul care te va împinge să participi la noi proiecte. Vei primi tot felul de sarcini noi, iar dacă lucrezi în vânzări va trebui să ştii să te descurci în mulţimea de treburi. Dacă ai propria firmă, acum este un moment excelent pentru a-ţi diversifica activitatea.

Venus orbitează prin casa relaţiilor din charta ta, din 11 noiembrie până pe 7 decembrie. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru planificarea unor lucrurile speciale pe care să le faci cu partenerul/a de viaţă. Dacă ai intenţii serioase legate de viitorul vostru împreună, e posibil ca Moş Crăciun să pună un diamant strălucitor în brad, sau o propunere încântătore te-ar putea surprinde în seara de Anul Nou. Sau poate că tu eşti Moş Crăciun sau persoana care face propunerea. Oricum ar fi, va fi bine.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă