18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan...

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

HOROSCOP LEU NOIEMBRIE. Noiembrie are toate atuurile pentru a deveni o lună deosebit de productivă. Programează-ţi acum treburile importante, pentru că mai târziu, în decembrie, Mercur va fi retrograd şi-ţi va provoca tot felul de întârzieri.

Încă se mai simt efectele lunii noi de la finele lui octombrie şi-ţi afectează casa a patra, a casei şi familiei. Se pare că multă vreme ai dorit să faci unele schimbări, dar te-ai confruntat cu numeroase provocări în încercarea de a afla când îşi vor găsi locul toate piesele din puzzle. Acum vei găsi răspunsul – acesta este cel mai bun moment din an, în care să-ţi analizezi opţiunile şi să faci planuri pentru a schimba locuinţa, a renova sau a reface decorul. Dacă trebuie să găseşti o soluţie de a ajuta un membru al familiei, tot acum este perioada perfectă.

Până acum ai avut foarte mult de lucru, pentru că Marte s-a aflat în casa serviciului începând din 27 septembrie, dar curând, când Marte pleacă din această zonă, pe 9 noiembrie, vei putea să respiri uşurat/ă. Din acel moment, te vei concentra mai mult asupra partenerului/ei şi te vei putea bucura de sărbătorile de iarnă, care se apropie. E adevărat că uneori Marte poate scoate la lumină unele probleme din relaţie care trebuie înfruntate. Marte face acest lucru pentru a se asigura că relaţia rămâne cinstită şi deschisă. Dacă Marte nu găseşte un motiv pentru a agita lucrurile, nu vor exista nici un fel de discuţii, ci te vei bucura de timpul pe care-l poţi petrece cu partenerul/a.

În ceea ce priveşte statutul, luna plină care va fi în Taur pe 14 noiembrie îţi va aduce o funcţie nouă, o ofertă sau alte veşti bune în cele patru zile de dinainte şi de după data respectivă. Tot ce ai muncit în ultimele şase luni ar putea da roade acum. Profesional, dacă au fost la un interviu pentru o nouă funcţie, acum vei primi răspunsul, iar dacă funcţia dorită este superioară celei pe care o ai, probabil că răspunsul va fi pozitiv.

Unele mici revizuiri vor fi binevenite, mai ales la serviciu, pe 22 noiembrie, când Mercur şi Jupiter îşi vor uni forţele. Ai putea călători la mare distanţă, iar dacă faci asta vei fi chiar spontan/ă pe 26 noiembrie. Aceasta va fi o zi grozavă pentru idei originale, pentru călătorii sau pentru a găsi chilipiruri pentru cadourilor de Crăciun.

După luna nouă din 29 noiembrie, te vei concentra pe dragoste şi distracţie mai bine de două săptămâni. Marte va fi într-un unghi perfect cu această lună nouă, aşa că dacă eşti deja într-un cuplu vei avea un avantaj. Totuşi, această lună nouă va ajuta orice Leu, indiferent dacă este într-un cuplu sau e singur. Şi Jupiter te va susţine, făcându-ţi comunicarea mai clară. Singura planetă care nu te va ajuta este Neptun, care te va provoca să-ţi analizezi modul în care percepi relaţia şi să te întrebi dacă vă cunoaşteţi suficient unul pe celălalt încât să puteţi trece la următorul nivel.

Şi pentru că Neptun se va afla într-o casă financiară, înainte de a decide să te muţi cu jumătatea aleasă sau să te logodeşti, ai putea încerca să afli dacă veţi avea suficienţi bani pentru asta. Deşi sună extrem de anti-romantic, Neptun spune că e bine să faci această analiză.

Munceşte din greu în prima parte a lunii, pentru a putea avea timp de iubire spre finalul lui noiembrie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă