18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales...

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

HOROSCOP GEMENI NOIEMBRIE. Vei avea parte de o mulţime de ocazii de a-ţi dezvolta cariera. Vei avea un deosebit spirit creator, aşa că prezintă-ţi toate ideile cu încredere. În această lună vei începe să primeşti recunoaşterea profesională după care tânjeai. Neptun va fi poziţionat perfect în noiembrie exact pe culmea chartei tale, aşa că vei avea parte de recenzii favorabile în presă şi vei primi multe laude pentru munca bine făcută.

Marte se va afla în Vărsător din 8 noiembrie până pe 19 decembrie, iar asta îţi stârneşte pofta de călătorii la mare distanţă, aşa că fa import-export de idei, de bunuri sau servicii, sau implică-te într-un proiect editorial, digital sau de producţie radio sau tv. Orice activitate de acest gen se va dovedi profitabilă.

Planeta energiei, Marte, va fi în ceea ce astrologii numesc „recepţie mutuală” cu Uranus, planeta geniului şi surprizelor, din 8 noiembrie până în 19 decembrie. Asta înseamnă că fiecare dintre aceste două planete va acţiona ca cealaltă şi se vor susţine una pe alta într-un mod care se petrece foarte rar. Această conjunctură va adăuga strălucire muncii tale în domeniul media sau în orice activitate internaţională pe care o faci.

Până la 14 noiembrie, când va fi lună plină, redu ritmul şi odihneşte-te puţin, pentru că pari să rămâi fără baterii. Pluto încă este pe orbită, chiar dacă mai spre exterior, aşa că te poţi baza pe el pentru a-ţi oferi un efect de întinerire, dacă nu exagerezi. În această perioadă ai putea primi plata pentru un comision, nişte drepturi de autor, o asigurare sau alte veşti bune despre bani sau despre aprobarea unui împrumut. Luna aceasta este ideală şi pentru a te ocupa de probleme de sănătate, iar în prima parte a lui noiembrie ar fi bine să mergi la o sală de sport. Refă-ţi forţele şi formele, iar prietenii te vor invidia de sărbători.

Pe 22 noiembrie va fi o zi specială, când aproape totul va merge exact aşa cum doreşti. Atunci guvernatorul tău, Mercur, se va întâlni cu Jupiter, iar împreună vor răspândi numai fericire şi te vor ajuta să convingi în orice negociere sau situaţie competitivă, inclusiv în dragoste.

Pe 26 noiembrie, pregăteşte-te de cumpărături. Mercur şi Uranus vor învârti toate iţele şi te vor ajuta să găseşti o mulţime de chilipiruri.

Spre finalul lunii, când va fi lună nouă pe 29 noiembrie, ar fi bine să te gândeşti să formezi un parteneriat important. Poate vei dori să te logodeşti sau să te căsătoreşti. Sau, dacă ai firma ta, ai putea forma o alianţă cu cineva care te poate ajuta să-ţi dezvolţi afacerea. Marte, planeta energiei, va fi într-un unghi perfect cu luna nouă, aşa că vei realiza foarte mule. Totuşi, Neptun va fi în conflict cu luna nouă, aşa că ai grijă să fii obiectiv/ă în orice faci. Ai grijă ca entuziasmul şi fericirea să nu-ţi întunece judecata. Verifică totul de două ori.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă