13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

HOROSCOP FECIOARA NOIEMBRIE. În această lună vor predomina călătoriile la distanţă sau mai aproape. La începutul lunii, ai putea face scurte excursii sau poate că lucrezi în proiecte de comunicare, care implică scriere, editare, vorbire, reţele de socializare, publicitate sau aplicaţii, site-uri, blocuri sau dezvoltarea de programe it. La fel de bine ai putea călători pe distanţe scurte şi te-ai putea bucura de fiecare minut al drumului.

Pe la jumătatea lunii, te-ai putea întoarce dintr-o călătorie la mare distanţă, poate dintr-o ţară pentru care ai nevoie de paşaport şi viză. Dacă nu vei reuşi să pleci, poate vei lucra la o sarcină care implică relaţii internaţionale şi îţi va face plăcere să comunici cu partenerii externi chiar fără să pleci din oraşul tău.

Casa a noua din charta ta va fi puternic luminată, aşa că ai putea susţine un examen important prin care să-ţi aperi teoriile.

Vei sta mai bine cu finanţele luna aceasta, mai ales pe 22 noiembrie, când planeta ta guvernatoare, Mercur, se va îndrepta spre Jupiter, planeta norocului, aflată acum în casa veniturilor din charta ta.

Mai devreme, pe 5 noiembrie, luna se va afla în Capricorn, o zi grozavă pentru tine. La fel de bună va fi şi ziua de 13 noiembrie, când ar fi bine să te urci în maşină şi să pleci la ţară. Aceste două zile sunt favorabile călătoriilor scurte şi nu foarte îndepărtate, dar după luna plină din 14 noiembrie, ai putea pleca şi mai departe.

Spre finele lunii, pe 29 noiembrie, o lună nouă se va afla în sectorul casei din charta ta, ceea ce înseamnă că te vei concentra pe pregătirea locuinţei pentru sărbătorile de iarnă. Această lună nouă este frumos orientată cu Marte, aşa că vei fi plin/ă de energie şi entuziasm şi vei fi nerăbdătoare să faci toate treburile. Se pare că va fi foarte multă distracţie la tine acasă, iar unele semne indică şi implicarea unor colegi de serviciu, nu doar a familiei şi prietenilor.

Zona în care trebuie să fii foarte atent/ă luna asta este legată de riscul apariţiei unor probleme cu apa, în orice formă, de la scurgeri de pe acoperiş sau ploi care intră prin fereastră, până la inundaţii sau probleme de înghiţire a apei. Angajează un specialist care să-ţi spună dacă locuinţa ta este vulnerabilă în acest sens şi ai grijă să ai asigurare pentru casă.

Cele mai multe proiecte legate de casă necesită fonduri substanţiale, aşa că e posibil ca pe 25-26 noiembrie să primeşti veşti bune referitoare la cererea ta de împrumut pentru îmbunătăţirea locuinţei, pentru că Uranus îi va trimite raze aurii lui Mercur.

Nu uita că Mercur, guvernatorul tău, va fi retrograd din 19 decembrie până pe 8 ianuarie 2017. Asta înseamnă că luna viitoare va fi mai frustrantă pentru tine. Ai grijă să-ţi faci dinainte cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă.

Venus în Capricorn îţi va zâmbi din 11 noiembrie până pe 7 decembrie. Asta înseamnă că ţi se va intensifica viaţa socială. 19 noiembrie va fi o zi deosebită, iar seara este obligatoriu să te îmbraci elegant şi să cutreieri locurile de distracţie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...
Ultima oră
Pe aceeași temă