10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în...

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

HOROSCOP VĂRSĂTOR NOIEMBRIE. Luna aceasta este plină de oportunităţi, toate foarte atrăgătoare. În primele două săptămâni ţi se vor ivi oferte speciale în carieră. Frumoasa lună nouă din 30 octombrie încă te influenţează, iar acum este momentul perfect pentru a vedea ce-ţi mai rezervă viaţa sub aspect profesional. Dacă ai propria firmă, îţi poţi acorda singur/ă o promovare atrăgând un nou client prestigios sau primind recenzii pozitive care devin subiectul de discuţii din domeniul respectiv. În plus, până acum ai reuşit să te specializezi foarte mult şi eşti un adevărat profesionist în domeniul tău, aşa că acum este momentul să culegi roadele.

Luna plină din 14 noiembrie îţi va aduce o concluzie legată de spaţiul de locuit sau de familie. Ai putea să te muţi, să închiriezi, să cumperi sau să vinzi o proprietate, să finalizezi un proiect de renovare sau să-ţi alegi un nou coleg de apartament. Dacă

În două zile aici vei găsi previziunile complete pentru luna noiembrie. Dacă-ţi ajuţi un membru de familie, mai în vârstă, să ia diverse decizii sau să facă diverse treburi, vei găsi metode care să vă facă plăcere la amândoi.

Una dintre evoluţiile cele mai fericite ale lunii va fi intrarea lui Marte în Vărsător, care-ţi va aduce multă energie, curaj, optimism şi motivare, din 8 noiembrie până pe 19 decembrie. Vei avea un control mult mai mare asupra evenimentelor, fără să fii nevoit/ă să faci compromisuri. Vei beneficia de un moment perfect pentru a începe noi aventuri şi a-ţi face noi relaţii. Marte îţi va face aura mai sexi şi mai atractivă şi va trebui să te descurci cu agitaţia care se va crea în jurul tău. Ar fi bine să te gândeşti să faci ceva greu de realizat în această perioadă şi să faci primul pas în această direcţie.

Deşi în decembrie te va ajuta şi Marte, tot noiembrie rămâne luna ta cea mai puternică. Mercur va deveni retrograd din 19 decembrie până pe 8 ianuarie şi va aduce tot felul de întârzieri şi capcane. Aşa că profită cât poţi în luna noiembrie.

Luna se va încheia într-o notă veselă. Luna nouă din 29 noiembrie va umple de energie casa a unsprezecea din charta ta, cea a prietenilor, noilor cunoştinţe, evenimentelor, petrecerilor şi acţiunilor caritabile. Această lună nouă va fi deosebit de puternică în primele zece zile din decembrie, perioadă în care vei fi extrem de ocupat/ă.

Pe 26 noiembrie, Marte, planeta călătoriilor, va primi raze călduroase de la Uranus, planeta geniului, inovării şi surprizelor. Aceasta va fi o zi senzaţională pentru idei originale şi pentru călătorii spontane în locuri pe care nu le-ai mai văzut. Include-ţi prietenii în aceste planuri, iar deplasările vor fi mult mai distractive.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă