14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a...

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

HOROSCOP TAUR NOIEMBRIE. La începutul lunii noiembrie vei avea atât de multe evenimente sociale încât îţi va fi greu să te concentrezi asupra serviciului. Iar asta este chiar o mare problemă! Luna nouă din 30 octombrie a declanşat o mulţime de activităţi, iar acum eşti nevoit să le alegi pe cele la care vrei să participi pentru că ar fi imposibil să le faci pe toate.

Dacă eşti căsătorit/ă sau te întâlneşti mai serios cu cineva, acum te afli într-un moment de răscruce. Se pare că aveţi foarte multe de discutat şi ar fi bine s-o faceţi înainte de a vă planifica viitorul împreună.

Neptun va face vrăji feerice la începutul lui noiembrie, iar cu atâta praf magic în aer vei dori să petreci cât mai mult timp posibil alături de partenerul/a de viaţă. Venus şi Saturn vor orbita aproape, aruncând spre Taurii singuri o iubire gravă şi serioasă, care va deveni mai lipsită de griji în următoarele patru săptămâni, când Venus se îndreaptă spre Capricorn. Aşa că, aşteaptă-te ca viaţa ta amoroasă să devină mult mai luminoasă curând.

Luna plină din 14 noiembrie va fi în Taur, singura lună plină care ajunge în semnul tău anul acesta. Pluto va fi perfect poziţionat pentru a te ajuta să-ţi faci planuri de călătorii la mare distanţă, iar relaţiile de afaceri internaţionale vor merge perfect. Vei progresa şi în eforturile de a obţine un nivel mai ridicat de educaţie sau de a dobândi mai multe informaţii despre noile evoluţii din domeniul tău de activitate. Ai putea avea, de asemenea, câştiguri în chestiuni legale, judecătoreşti sau de presă (fie eşti chiar tu un subiect de presă, fie eşti scriitor sau jurnalist). Toate aceste zone vor străluci în noiembrie pentru tine.

Cele mai importante beneficii ale lunii noi din noiembrie vor fi în zona oportuniăţilor de a face planuri pe termen lung cu partenerul/a de viaţă: fie vă logodiţi sau căsătoriţi, fie decideţi să lucraţi împreună. Dacă ai propria afacere, acum te-ai putea asocia cu cineva, sau ai putea angaja un manager, un agent sau orice altă persoană care să te reprezinte şi să adauge mai multă experienţă activităţii. Dacă faci asta acum, vei găsi exact persoana potrivită şi afacerea ta va înflori.

Din 8 noiembrie până în 19 decembrie, Marte intră în Vărsător, iar pentru tine începe o nouă etapă în carieră. Ţi se vor deschide căi speciale pentru a avansa profesional. Există toate premisele creşterii responsabilităţilor şi a puterii în organizaţia sau domeniul tău profesional. Dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă sau să primeşti o funcţie nouă, deschide discuţiile cu persoane importante pentru a le face să înţeleagă că eşti pregătit/ă pentru sarcini mai importante.

După luna nouă din 29 noiembrie, atenţia îţi va fi atrasă de sectorul financiar. Neptun va ascunde unele informaţii financiare, aşa că vei fi nevoit/ă să sapi mai adânc pentru a găsi cifrele corecte. Marte, însă, te va ajuta să negociezi beneficii speciale pentru noua ta poziţie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă