18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii...

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

HOROSCOP VĂRSĂTOR IULIE. Alţii ar putea pleca în vacanţă, dar de tine este mare nevoie la serviciu. Aşadar, planifică-ţi bine timpul pentru că vei avea foarte mult de muncă, cel puţin în primele trei săptămâni din iulie. Dar îţi va face plăcere să fii ocupat şi să te simţi util, pentru că Marte străluceşte deasupra casei a zecea, a faimei şi onoarei. Există şanse ca toată această muncă să ducă la o mare promovare. Profilul tău va fi în centrul atenţiei. Luna nouă va fi în casa a şasea, aşa că-ţi va aduce noi proiecte, odată ce demonstrezi că te descurci de minune. Neptun, planeta creativităţii va fi bine aspectată de această lună nouă, aşa că dacă-ţi vei pune amprenta pe proiect, vei fi recompensat cu şi mai mulţi bani. Financiar, a sosit momentul tău şi vei fi un adevărat magnet pentru bani toată luna.

Pe 4 iulie, Jupiter va trimite raze luminoase spre casa comisioanelor, onorariilor şi a altor tipuri de bani care vor sosi în cantităţi considerabile. Asta sugerează faptul că munca depusă acum va aduce recompense pe loc. Dacă ai propria firmă, vei primi un avans generos în urma manuscrisului pe care-l predai, sau un proiect special îţi va aduce un bonus gras. Dacă lucrezi pentru alţii, vei fi foarte generos plătit, poate mai târziu, când vei fi pregătit pentru o promovare după luna nouă din 30 octombrie. La momentul respectiv, vei fi capabil să-ţi negociezi termeni excelenţi.

6 iulie ar putea fi o zi magică pentru carieră, când vei primi aplauze şi laude serioase de la o persoană importantă, graţie ajutorului dat de Venus şi Marte. Dacă ai programat un interviu pentru un job sau trebuie să alegi o idee pentru o prezentare, fă asta pe 6 iulie.

Luna plină din 19 iulie va cădea în Capricorn, în a 11-a casă, cea a secretelor, aşa că s-ar putea să afli ceva din trecutul unei persoane. Sau, poate fi momentul în care te simţi puţin obosit şi cu bateriile epuizate. Vei avea nevoie de odihnă.

Luna asta vei fi foarte popular la serviciu, aşa că vei beneficia de mai multă publicitate pozitivă, pentru că Marte, aflat în casa a zecea, a faimei, va fi în unghi ideal cu luna plină din 19 iulie – laudele pe care le vei primi vor fi încântătoare şi-ţi vor atrage prestigiu în toată industria.

Vei avea, desigur, şi viaţă personală, după 11 iulie, când Venus  intră în Leu şi în casa a şaptea, a căsătoriei, parteneriatelor şi relaţiilor foarte serioase. Dacă eşti deja într-un cuplu solid, vei aduna o parte dintre cele mai strălucitoare stele şi le vei ţine în palmă.

Mercur va intra şi el în aceeaşi casă a căsătoriilor şi parteneriatelor serioase, iar Soarele se va alătura petrecerii pe 22 iulie. Până la finele lunii, relaţia ta de iubire va ajunge în punctul maxim al evoluţiei, iar când Mercur va primi o rază strălucitoare de la planeta ta guvernatoare, Uranus, pe 26 iulie, probabil că vei fi terminat cu toate treburile importante şi vei pleca brusc într-o călătorie cu jumătatea ta. Pleacă dacă poţi pentru că această excursie îţi va forma amintiri de neuitat.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă